Over ons

Team Formika bestaat uit Bastiaan, Debbie, Barbara, Bettina en Danielle. Duurzame inzetbaarheid is in al onze werkzaamheden een leidend principe. Of het nu gaat om een goede werk-privé balans, doen waar je goed in bent of het vieren van successen. We vertellen je graag over onze ervaringen.

 

Over ons team

In ons compacte team vind je uiteenlopende kwaliteiten, zoals ervaring in HR-functies, duurzame inzetbaarheid, coaching, het ontwikkelen van (hybride) trainingen en kennis van de arbeidsmarkt.

Dit kan je van ons verwachten:

Al onze diensten zijn gebaseerd op de nieuwste theoretische inzichten over duurzame inzetbaarheid en getest in de praktijk. Dit zorgt voor een stevig fundament voor onze samenwerking. Ons enthousiasme over de ‘wat kan wél’-vraag werkt aanstekelijk. We vergroten de veranderkracht van medewerkers, teams én organisaties.

Wil je graag dat we onze adviesgesprekken of trainingen fysiek of hybride verzorgen? Dat kan óók op onze locatie. We denken graag met je mee!

Debbie Heijne
Commercieel directeur

Mijn naam is Debbie Heijne. Met duurzame inzetbaarheid kan ik grote verschillen maken met kleine veranderingen. Als ondernemer ontwikkel ik daarvoor originele diensten die de praktijk van onze opdrachtgevers op een eenvoudige manier versterken. We doen zelf veel aan duurzame inzetbaarheid. Dat gaat grotendeels vanzelf: we zien wat het ons brengt, we leren graag van onze ervaringen én we bieden onze klanten bewezen ideeën voor hun praktijk.

debbie@formika.nl

Bastiaan Heijne
Algemeen directeur

Mijn naam is Bastiaan Heijne. Duurzame inzetbaarheid is iets waar iedereen ongemerkt dagelijks mee bezig is: als werkgever, maar ook als werknemer. Ik zie veel kansen die blijven liggen, bijvoorbeeld als het gaat om het behoud van werknemers. Hoe dat anders kan, daar denk ik samen met mijn collega’s graag over mee.

bastiaan@formika.nl

Barbara Vugs
Product Ontwerper

Mijn naam is Barbara Vugs. Ik heb veel ervaring met werken binnen grote organisaties. Terugkijkend daarop zie ik veel mooie kansen voor het versterken van duurzame inzetbaarheid. Ik vind het een mooie uitdaging om mijn creativiteit in te zetten voor onze klanten. Dat doe ik door het ontwerpen van online diensten en trainingen en door betrokken contacten met onze opdrachtgevers. Hoe kunnen zij slim en efficiënt de voordelen ontdekken van deze waardevolle formules?

barbara@formika.nl

Danielle Schrumpf
Trainer

Mijn naam is Danielle Schrumpf. Ook al noemde ik het nog geen duurzame inzetbaarheid, als teamleider was ik hier de afgelopen jaren wel degelijk mee bezig. Ik herken dan ook allebei de kanten van de medaille: wat het je organisatie kan brengen en de uitdagingen om het in te zetten binnen teams. In mijn rol als trainer denk ik hierover mee met onze opdrachtgevers. Dat doe ik op mijn manier: met veel enthousiasme én met een nuchtere en praktische kijk op de praktijk.

danielle@formika.nl

 

Bettina van de Sande
Office manager

Mijn naam is Bettina van de Sande. Goed voorbeeld doet goed volgen, dat geldt ook voor duurzame inzetbaarheid. Samen een goede balans vinden tussen werk en privé is een must om werknemers optimaal te kunnen laten functioneren.

Met de ervaring van Formika kunnen leidinggevenden effectief hun eigen kennis uitbreiden en zo duurzame inzetbaarheid in hun eigen bedrijf te verbeteren. Samenwerking, stimuleren en motiveren is hierbij een belangrijk onderdeel. Wij doen dat van Formika naar jou, als leidinggevende, en vervolgens dagen we je uit om dit bij je eigen team in te zetten.

bettina@formika.nl

Charlotte Willems
Projectmanager

Energie krijg ik van regelen, plannen en organiseren. Wat mij uniek maakt, is aandacht, aandacht voor het verhaal en mensen achter een bedrijf of merk.

Door mijn werkervaring als officemanager en eventmanager weet ik op organisatorisch en coördinerend niveau overzicht te bewaren.  Mijn kracht zit naast het uitvoeren van taken, in het ontwikkelen van ideeën en vinden van creatieve oplossingen, met een gastvrije en positieve houding tot mensen.  Ik weet de inbreng van betrokken spelers op waarde in te schatten en creëer ruimte voor eigen initiatieven, zonder het doel uit het oog te verliezen. Voor mij zit duurzame inzetbaarheid verweven in maatwerk en de ruimte die je creëert om jezelf te kunnen zijn. Iedereen is anders, omarm het. Samen sterk voor meer duurzame inzetbaarheid.

charlotte@formika.nl

Onze visie

Wij zijn Formika. Wij helpen organisaties bij het versterken van duurzame inzetbaarheid van medewerkers in elke loopbaanfase. Dat doen we door creatieve oplossingen, waarmee je meteen aan de slag kunt. Zo ontdek je gegarandeerd nieuwe mogelijkheden die leiden tot betere samenwerking en optimale benutting van talent.

Dit is onze aanpak:

  • Verrassend. Samen bekijken we de situatie en kenmerkende eigenschappen van jouw organisatie door onze typische ‘Formika-bril’. Dat levert altijd weer nieuwe inzichten op.
  • Praktisch. Onze unieke Formika-formule biedt je praktische ideeën, die je eenvoudig kunt gebruiken in jouw dagelijkse praktijk.
  • Positief. Er kan altijd meer dan je denkt. Uitgangspunt van onze aanpak is dan ook: wat kan wél?

Als ‘denkers in kansen’ zien we altijd een oplossing die past bij jullie organisatie. Wil je een volledig ontzorgd traject? Wij staan voor je klaar. We delen altijd enthousiast onze kennis, zodat je hier zelf mee aan de slag kunt en helpen je om dat met succes te doen. We vertellen je eerlijk wat je wel en ook wat je beter niet kunt doen. Zo werken we samen aan een duurzame oplossing met blijvend en positief resultaat.

Advies op maat
Het is een begin …

Een blog over 'gewoon' een podcast gaan maken, van onze ervaringen leren én trots zijn op ons resultaat. Met een duidelijke boodschap!

Lees meer
Formika? Dat is toch iets met mieren?

Een blog over confetti, een gebakje, champagne en de kennismaking met een nieuw bedrijf.

Lees meer
Vier je successen

Een blog over een valkuil, een vergrootglas en het vieren van je successen.

Lees meer