Formiblox workshop

Met glunderende ogen kunnen we je vertellen over onze Formiblox methode, maar nog beter is het om zelf te ervaren hoe leuk én waardevol een sessie is. Dat kan tijdens onze workshops. Kort, krachtig, boordevol ideeën waarmee jij de samenwerking in je team kunt verbeteren. Of, als je HR specialist bent, om je organisatie daarmee te helpen.

5 oplossingen voor gedoe in je team

Samenwerken valt niet altijd mee. Je maakt goede afspraken, maar toch komt niet iedereen die na. Sommige collega’s zijn niet gemotiveerd en anderen ergeren zich daaraan. Of er is onbegrip door bijvoorbeeld de generatieverschillen.

Gedoe in je team, dat kost iedereen energie. Het gaat ten koste van je werkplezier. Soms zelfs zoveel dat een medewerker vertrekt.

Als leidinggevende maak je je zorgen over ‘het gedoe’ in je team. Je doet je best om het op te lossen. Als HR  professional wil je je organisatie helpen om te voorkomen dat medewerkers onnodig vertrekken.

Ervaar het zelf

Kijk je in de spiegel en zie je fronsende wenkbrauwen en wallen onder je ogen? Dan wordt het tijd voor een potje Formiblox! De spelvorm maakt het leuk en luchtig, de structuur maakt het actiegericht.  Ontdek het zelf tijdens deze workshop, en ga naar huis met 5 oplossingen voor ‘het gedoe’ in jouw team.

Tijdens deze interactieve sessie:

  • Speel je zelf Formiblox, en ontdek je jouw favoriete teamrollen.
  • Krijg je 5 oplossingen voor ‘het gedoe’ in jouw team.
  • Ontdek je hoe deze oplossingen de start van betere samenwerking zijn.
  • Ervaar je zelf met hoeveel plezier je Formiblox speelt!

Of je nu een HR professional bent die het personeelsbehoud wil vergroten, of je bent een leidinggevende die met meer plezier wil samenwerken met je team, deze workshop is voor jou.

Praktische informatie

Dag en tijd

Dinsdag 2 april van 09.30 – 12.30 uur

Locatie 

Bruistensingel 500, ‘s-Hertogenbosch

Prijs

€ 195,- exclusief 21% BTW, inclusief lunch. Na bevestiging van je deelname ontvang je de factuur.

Bijzonderheden

We hebben plaats voor 4 deelnemers, dus meld je vandaag nog aan.

In-company

Formiblox zit in een doos en het lijkt een spel, maar het vooral een leuke en luchtige manier voor een waardevol gesprek over serieuze onderwerpen zoals de samenwerking in je team en je persoonlijke ontwikkeling.

De vorm waarin we Formiblox spelen is steeds weer anders. Aan een tafel, of als ‘levend speelstuk’ bovenop het spelbord! Wat je kunt verwachten is veel inzicht in jezelf én de ander. En wat we ook altijd zien: veel lachen, humor, pret over hoe het nu loopt. En vooral … aanstekelijke ideeën voor hoe de samenwerking beter kan.

Dit levert het spelen van Formiblox je op:

  • Plezier met je team
  • Een bijzonder gesprek waarin ook gelachen wordt
  • Ideeën om de samenwerking goed te houden
  • Jezelf beter leren kennen als teamlid
  • Meer begrip voor het gedrag van je collega’s

Welke teamuitdaging kan Formiblox voor jou oplossen? Laat je verrassen door onze zinvolle en leuke invulling van jouw teamsessie!