Over ons

Kennisverlies, een negatieve impact op de sfeer en je bedrijfsreputatie, hoge kosten: Formika kent de pijnpunten van problemen met personeelsbehoud. We hebben jarenlange ervaring opgedaan met De Levende Sollicitatiegids en weten waarom mensen komen en gaan. Formika is opgericht om bij te dragen aan het behoud van medewerkers. We helpen je om te focussen op de mens, naast zijn kennis, vaardigheden en takenpakket.

  • Benaderbaar & laagdrempelig
  • No nonsense & goed onderbouwd
  • Maatwerk zonder maatwerkprijs

Onze werkwijze

Bij ons staat één ding voorop: kwaliteit. Maar dan wel kwaliteit op jouw maat, zonder dat je daarvoor een buitensporige prijs betaalt. Wij houden het graag no-nonsense en goed onderbouwd. Onze aanpak is niet alleen professioneel, maar ook benaderbaar en laagdrempelig.

We zijn gefocust op duurzame veranderingen die echt het verschil maken in de praktijk. Hierbij is het spel Formiblox de basis van onze aanpak, waarmee we enthousiasmerende trajecten opzetten die naadloos aansluiten bij jouw behoeften en doelen. Dit unieke spel is het visuele resultaat van de door ons ontwikkelde methode om snel inzicht te krijgen in teamdynamiek en individuele talenten.

Dus, ben je klaar voor blijvende veranderingen en een aanpak die écht werkt? Laten we samen aan de slag gaan, stap voor stap, met de kracht van Formiblox als onze gids en de focus op jouw succes.

Diensten

Ons Team

In ons compacte team vind je uiteenlopende kwaliteiten, zoals ervaring in HR-functies, duurzame inzetbaarheid, coaching, het ontwikkelen van (hybride) trainingen en kennis van de arbeidsmarkt. Ons enthousiasme over de ‘wat kan wél’-vraag werkt aanstekelijk. We vergroten de veranderkracht van leidinggevenden, medewerkers, teams én organisaties.

Debbie Heijne
Commercieel directeur

Naast commercieel directeur, ben ik ook trainer en coach. Mijn teamrol is onder andere de Drone – altijd denken in kansen en dit vertalen naar enthousiasme over acties waar mensen zelf mee aan de slag gaan.

Bastiaan Heijne
Algemeen directeur

Als algemeen directeur houd ik mij bezig met planning en organisatie. Mijn teamrol is dan ook onder andere het Kompas – in de gaten houden waar de focus ligt en of we daar nog naartoe aan het werken zijn.

Barbara Vugs
Product Ontwerper

Ik vind het een mooie uitdaging om een verrassende aanpak te creëren voor onze klanten. Mijn teamrol is onder andere de Lamp – ik ben creatief en pro-actief in het bedenken van oplossingen en producten.

Danielle Schrumpf
Trainer

Ik denk mee met onze opdrachtgevers over de uitdagingen rondom personeelsbehoud. Mijn teamrol is onder andere de Vuurtoren – ik houd het overzicht en vertaal theorie naar praktische oplossingen voor onze klanten.

Onze visie – Hart voor behoud

Ontdek de kern van jouw organisatie: het behoud van waardevolle teamleden. Hier ligt de sleutel tot een vloeiende instroom en soepel afscheid. Wij geloven in duurzame inzetbaarheid als fundament: een benadering die draait om authentiek werken, gebaseerd op de unieke eigenschappen en de teamrollen die naadloos bij je passen. Met Formiblox bieden we álle medewerkers in de organisatie een aantrekkelijke manier om te ontdekken hoe ze van nature goed kunnen samenwerken. We laten de functies en takenpakketten los en richten ons op de mens. Hiermee voelen je medewerkers zich gezien door hun collega’s, leidinggevende en hun werkgever. Dit is een waardevol vertrekpunt voor een blijvend gesprek over betrokkenheid bij je organisatie, met als belangrijk gevolg een beter behoud van medewerkers. Samen met jou en je team bouwen we zo aan een veerkrachtige organisatie.

Neem contact op