Blog

Een blog over ziel en zaligheid, de lancering van een nieuw bedrijf en de kracht van ons team.

Team = dit doen we samen

Het is dinsdag 8 maart 2022, een dag waar we met ons hele team naar hebben uitgekeken - het is de start van Formika! Met onze ziel en zaligheid hebben we samen hard gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. En wat was er veel te doen. Een heel nieuw bedrijf opzetten, met alles dat daarbij hoort, dan heb je een hele lange to-do lijst ...

Die ziel en zaligheid, dat vind ik wel een dingetje. Dat ik daar zelf als ondernemer mee besmet ben, en mijn collega en echtgenoot Bastiaan ook, is nog tot daar aan toe. We zien de horizon waar we met dit bedrijf naartoe willen al een paar jaar voor ons. Steeds iets verder aangescherpt met wat we willen doen en voor wie. Steeds iets enthousiaster over wat we zien.

Maar dan de ziel en zaligheid van ons team. Wat een warm bad was dat de afgelopen maanden. Meedenken over oplossingen, meeleven met de hobbels op de weg, gein maken - en vertrouwen op onze horizon voor Formika. Die ziel en zaligheid zorgt voor een teamgevoel en de geruststelling dat we samen een succes gaan maken van dit nieuwe bedrijf.

Toen we afgelopen zaterdag een appje kregen over de positieve coronatest van een van onze collega's was het dan ook een eenvoudige beslissing om de fysieke lancering van Formika te verplaatsen naar een andere datum: 29 maart. Dit feestje gaan we samen vieren!

Vandaag blijft een bijzondere dag: onze website staat 'live' en iedereen dit interessant vindt kan zien wat we allemaal voor je hebben ontwikkeld. We hebben nog een paar dagen nodig voor de spreekwoordelijke puntjes op de i, het plaatsen van de juiste linkjes en het perfectioneren van de teksten. Ondanks dat is Formika officieel gestart, een stap waar we met ons hele team trots op kunnen zijn.

Debbie Heijne

Het is een begin …

Een blog over 'gewoon' een podcast gaan maken, van onze ervaringen leren én trots zijn op ons resultaat. Met een duidelijke boodschap!

Lees meer
Formika? Dat is toch iets met mieren?

Een blog over confetti, een gebakje, champagne en de kennismaking met een nieuw bedrijf.

Lees meer
Vier je successen

Een blog over een valkuil, een vergrootglas en het vieren van je successen.

Lees meer