Blog

Een blog over een valkuil, een vergrootglas en het vieren van je successen.

Vier je successen

In de waan van de dag val je makkelijk in de valkuil om alleen aandacht te hebben voor wat er allemaal nog niet zo gaat zoals je dat wilt. Ik vind van mezelf dat ik dit ook (te) vaak doe. Dat is het risico van een gedreven en ambitieus karakter. Het grootste nadeel van die valkuil vind ik dat je - bijna letterlijk - in een kuil zit en alleen maar ziet wat daar allemaal aan *** in ligt. Dat kost een hoop negatieve energie en het helpt je geen stap verder.

Wat ik zelf doe om uit deze valkuil te komen is er, na een goede nachtrust, voorzichtig overheen gluren. Snel genoeg zie ik weer iets dat positief is, me verrast of waar ik domweg heel blij van word. En hop, de valkuil bleek toch minder diep te zijn dan toen ik er in zat.

Wat ik ga doen om uit deze valkuil te blijven is, samen met mijn collega's, nog meer kijken naar de positieve dingen om ons heen. Wat mij betreft leggen we hier een vergrootglas op en maken we hier successen van die we samen vieren. Zo stappen we samen om deze valkuil heen!

Het is een begin …

Een blog over 'gewoon' een podcast gaan maken, van onze ervaringen leren én trots zijn op ons resultaat. Met een duidelijke boodschap!

Lees meer
Formika? Dat is toch iets met mieren?

Een blog over confetti, een gebakje, champagne en de kennismaking met een nieuw bedrijf.

Lees meer
Vier je successen

Een blog over een valkuil, een vergrootglas en het vieren van je successen.

Lees meer