Afscheid nemen van je medewerkers

Goed afscheid nemen van je medewerkers is belangrijk. Zo houd je de relatie gezond en bied je je medewerkers de kans om hun perspectief te verleggen. We bespreken ideeën voor een outplacementtraject dat is gebaseerd op duurzame inzetbaarheid. Hier kan je zelf mee aan de slag, binnen jouw eigen team of samen met andere collega’s binnen je organisatie.

Adviesgesprek

Een aantrekkelijke werkgever geeft zijn medewerkers de ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. De kwaliteiten van jouw team dragen tenslotte bij aan het succes van de organisatie. In ons adviesgesprek bespreken we hoe jij de duurzame inzetbaarheid van je team kan vergroten. Je ontvangt direct verrassende tips voor je eigen situatie. Als samenvatting van ons adviesgesprek ontvang je alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Aan de slag:

 1. Klik op ‘kopen’ en vul je gegevens in.
 2. We maken snel een afspraak voor ons adviesgesprek.
 3. Ontvang direct verrassende tips voor je eigen situatie.
 4. Als afronding van ons adviesgesprek ontvang je een verslag met alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Prijs: € 169,- (excl. BTW)

Inclusief adviesrapportage 

Workshop op maat

Tijdens de workshop op maat ga je samen met je team aan de slag met praktijkvoorbeelden van duurzame inzetbaarheid. Formika zorgt voor een enthousiaste samenwerking in de groep, met onverwachte werkvormen en verrassende ideeën voor meer duurzame inzetbaarheid in jullie praktijk. De resultaten van deze workshop blijf je eenvoudig gebruiken; je merkt dat het werkt!

Aan de slag:

 1. Klik op ‘Ik wil een workshop op maat’ en vul je gegevens in.
 2. We maken snel een afspraak voor ons intakegesprek.
 3. Ontvang direct verrassende tips voor je eigen situatie.
 4. We gaan voor je aan de slag, met een verrassende workshop als resultaat.
 5. We zetten alle resultaten, uitnodigende ideeën en ervaringen voor jullie op een rij.
 6. Als afronding van deze workshop ontvang je een verslag met alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Prijs op aanvraag

Herken je dit?

De aanpak van Formika past vooral bij jullie als:

 • Het veel tijd kost om een outplacementtraject te starten.
 • Het doorlopen van het acceptatieproces de vertrekkende medewerker veel tijd en energie kost. Dit heeft een negatieve impact op de sfeer binnen onze organisatie.
 • Er zijn vaak hoge kosten verbonden aan een outplacementtraject.

Formika kan jou helpen met ideeën voor een outplacementtraject gebaseerd op duurzame inzetbaarheid. Dit vermindert het risico op imagoschade, verminderde productiviteit en omzetverlies.

Ik wil meer informatie

Ben je op zoek naar inspiratie?

Met deze diensten versterk en vergroot je snel de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers in elke loopbaanfase.

Adviesgesprek

In een persoonlijk gesprek bespreken we de duurzame ontwikkeling van jouw team. Je wordt je bewust van de ontwikkelmogelijkheden en kansen om het behoud van je medewerkers te vergroten. Je investeert in meer én kwalitatieve werving van nieuwe medewerkers.

Lees verder
Podcast

De Fomicast – Jouw kwartiertje boordevol makkelijke en toch super efficiënte ideeën voor meer duurzame inzetbaarheid op jouw werkvloer. Danielle en Debbie delen ervaringen uit ons netwerk, onze eigen ervaringen en natuurlijk ontzettend veel ideeën voor jouw praktijk.

Lees verder
Workshop op maat

Tijdens de workshop ga je samen met je team aan de slag met praktijkvoorbeelden voor meer duurzame inzetbaarheid. Formika zorgt voor een enthousiaste samenwerking in de groep, met onverwachte werkvormen en verrassende ideeën voor meer duurzame inzetbaarheid in jullie praktijk. De resultaten van deze workshop blijf je eenvoudig gebruiken; je merkt dat het werkt!

Lees verder
Het is een begin …

Een blog over 'gewoon' een podcast gaan maken, van onze ervaringen leren én trots zijn op ons resultaat. Met een duidelijke boodschap!

Lees meer
Formika? Dat is toch iets met mieren?

Een blog over confetti, een gebakje, champagne en de kennismaking met een nieuw bedrijf.

Lees meer
Vier je successen

Een blog over een valkuil, een vergrootglas en het vieren van je successen.

Lees meer